OM OSS

om-oss.jpg

Firmaet Engum AS har lager og kontor i Heimskogen 24 på Dokka og har en relativt lang og begivenhetsrik historie bak seg. Firmaet ble etablert av Jørgen Engum i 1949.

 

Vi har et rikholdig utvalg av lagerførte varer innen helseprodukter, emballasje, renholdsartikler, tørk og toa, kontormøbler, kontorrekvisita, datarekvisita, catering og lyskilder. I tillegg har vi et solid utvalg av kantineprodukter som blant annet kaffe, te og kjeks pluss mye mer.

Vi har butikk og hentelager som er lokalisert på Dokken Industriområde på Dokka, og herfra kjøres faste transportruter til kunder i Oppland, Hedmark og nordre del av Buskerud fra Hønefoss og nordover til Hallingdal/Hemsedal. Vi leverer i hele landet, men betingelser må da avtales nærmere.

Vårt mål er å tilfredstille våre kunders behov for aktuelle varer til konkurransedyktige priser - levert til avtalt tid! 

Engum AS (tidligere Jørgen Engum AS) ble restartet i 2009 etter mange år som en del av S-Gruppen ASA/Maske-Gruppen og er i dag et selvstendig firma med 100 % lokalt eierskap og med et stort fokus på det lokale næringsliv.

Organisasjonen er i dag et lite, men engasjert team med ønske om å vokse videre i vårt nærområde og med ambisjoner om å bli ledende på hva vi driver med!

Vi har konkurransedyktige priser og jobber for enda bedre priser i forhold til markedet. Våre konsulenter sørger for å holde kontakten med våre kunder og de jobber  i alle ledd av bedriften; ute hos kunden, kundeservice, lager og butikk. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på varer som du eller din bedrift trenger av forbruksvarer!

Vi har gjennom våre kjeder; Kontorspar og Banda (Helse-produkter) - nettbutikk.

Nettbutikkene gir kunden et godt overblikk over hvilke varer vi kan skaffe og vi kan skaffe mye mer grunnet et stort handelsnettverk. Logg deg inn og handle i vei!
Finner du ikke akkurat hva du ønsket så ikke nøl med å kontakt oss, vi kan muligens skaffe det allikevel. Vi står til din disposisjon!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×